Schoonheids behandelingen


Waarom naar de schoonheidsspecialiste?

Natuurlijk probeert u uw gezichtshuid zo goed mogelijk te reinigen en te verzorgen, maar door tijdgebrek kan een grondige reiniging of een heerlijk masker er wel eens bij inschieten.

Om uw huid toch in een top conditie te houden, kunt u zo nu en dan of regelmatig een bezoek brengen aan uw schoonheidsspecialist, want elke huid heeft vakkundige verzorging nodig.

Zowel de jeugd als dames en heren kunnen terecht voor pedicure, gezichtsbehandelingen, nagelstyling of gewoon om even te ontspannen.

De schoonheidsspecialist werkt met producten van één en hetzelfde salonmerk met elkaar aanvullende ingrediënten en werkstoffen die door de juiste voorbehandeling van de huid dieper kunnen doordringen, waardoor de reiniging en huidverzorging nog meer effect heeft op de huid conditie, huid verbetering en behoud van een goed uitziende en gezonde huid.

Bovendien helpen de verschillende op maat gemaakte specialistische behandelingen en de aandacht voor uw persoonlijke huidproblemen, klachten en oplossingen hiervoor, om eventuele huid oneffenheden te bestrijden en te behandelen. Denk aan b.v. acne of rimpel bestrijding en andere veel voorkomende huid aandoeningen. Ieder huidprobleem vraagt om een eigen behandelmethode, daardoor ziet u op korte termijn al resultaat die u ook direct kunt voelen en behouden.

Meerdere behandelingen kunnen nodig zijn b.v. bij acne en rimpel bestrijding, deze problemen vragen meer tijd en aandacht. Wilt u blijvende huidverbetering dan is het altijd beter om welke behandeling u ook ondergaat deze om de 6 tot 8 weken te herhalen.

U kunt zelf ook veel aan de huid verbeteren, door het advies van de schoonheidsspecialist op te volgen en de juiste producten thuis te gebruiken, pas dan is het behaalde resultaat blijvend. Want de huid vraagt net als alle andere dingen blijvende aandacht en verzorging.

Er zijn verschillende behandelingen:


Schoonheidsbehandeling (freshness) : Deze behandeling duurt 45/60 minuten en bestaat uit:

Reiniging

Peeling

Epileren

vapazone

Verwijderen van oneffenheden

Masker

Dagcrème

Schoonheidsbehandeling (relax) inclusief massage: Deze behandeling duurt 75/90 minuten en bestaat uit:

Reiniging

Peeling

Epileren

vapazone

Verwijderen van oneffenheden

Gelaats- en decolletémassage

Masker

Dagcrème

De gecombineerde behandelingen zijn de verschillende schoonheidsbehandeling met een pedicure behandeling tijdens het masker.