schoonheidssalon
pedicure / manicure
nagelstudio
kapsalon
voedingssupplementen

tel: 0118-629139

Schoonheid
van binnen en buiten

Even voorstellen

Wie is Total Beauty?

Wij zijn Jacqueline en Judith Vaes , moeder en dochter. Jacqueline is in 1981 met het bedrijf gestart en in 2009 is Judith erbij gekomen. Jacqueline is schoonheidsspecialiste, pedicure++, lifestyle coach en manicure. Judith is schoonheidsspecialiste, medisch pedicure, nagelstyliste, visagiste en kapster.

mooi en gezond

 

In  de schoonheidssalon werken we met de merken Pandhy's en Webecos


Pandhy's safe cosmetics is een van oorsprong Hongaars product.

De filosofie van Pandhy's bestaat erin de huidige kennis te combineren met de rijkdom van de natuur. Producten die de huid niet belasten, maar die haar functie versterken. 

De producten van Pandhy's bevatten geen kunstmatige kleurmiddelen of parfums. De conserveringsmiddelen zijn puur plantaardig(geen parabenen). Deze producten worden niet getest op dieren 

 

Webecos is een "cosmeceutisch" merk met Nederlandse oorsprong. 

De filosofie van Webecos is dat de werkstoffen en ingrediënten in de producten, het zelfgenezende vermogen van de huid de kans geeft zijn werk te doen. 

De huidvriendelijke en veilige werkstoffen zijn van zuiver natuurlijke oorsprong, gewonnen uit planten, vruchten, honing, algen, essentiële oliën en kruiden extracten. Alle ingrediënten zijn gegarandeerd dierproef vrij

 

Eerlijke huidverzorgingsproducten voor een zeer betaalbare prijs

 

Golden Rose  is het merk make-up waar wij mee werken. Luxe, kwaliteit, exclusiviteit en betaalbaarheid, dat is waar Golden Rose voor staat. De producten zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie. Het is bewezen dat bij 9 op de 10 klanten geen allergische reacties voorkomen.

Magnetic Nail Design is het merk waar wij in de nagelstyling mee werken, ook beschikken wij over gelkleuren van het merk Nailline Cosmetics beide merken zijn van Nederlandse oorsprong en voldoen aan cosmetisch goedgekeurde producten.