Gelnagels / Nailart

Mooie nagels en verzorgde handen zijn een lust voor het oog.

Door breken, scheuren, nagelbijten of nagels die gewoon niet goed groeien wordt dit doel vaak niet bereikt. Toch liggen mooie nagels en handen binnen ieders handbereik. Prachtige handen en nagels vertellen veel over uzelf en zijn uw visitekaartje.

Het is één van de grootste fabels dat kunstnagels slecht zouden zijn voor uw nagels. Met een goede verzorging zullen uw nagels “juist” de kans krijgen om langer en sterker te worden. Kunstnagels zijn ook uitermate geschikt voor nagelversteviging. De behandeling is hetzelfde maar bij een versteviging wordt geen verlenging aangebracht.

Gelnagels(± 2 uur met verlenging)

Deze methode van kunstnagels zetten wordt bij ons in de salon het meest toegepast. Dit omdat gel een flexibel product is en bij vrijwel iedereen goed hecht. Het voordeel is dat wanneer u de nagels stoot met gel, deze mee kunnen bewegen en minder snel breken. Gel wordt uitgehard middels een uv-lamp. Dit houdt in dat de kunstnagels direct op sterkte zijn.


Nabehandeling(± 75/90 minuten):

U dient er rekening mee te houden dat uw kunstnagels om de drie à vier weken een nabehandeling nodig hebben. Deze nabehandeling is nodig omdat uw nagels onder uw kunstnagels gewoon doorgroeien. Bij de nagelriemen zal dan een uitgroei te zien zijn, maar ook het breekpunt wat bij plaatsing is aangebracht zal niet meer op de juiste plaats zitten en dit kan leiden tot een breuk van de nagel. Wanneer de behandeling moet plaatsvinden zal grotendeels liggen aan de groeisnelheid van uw nagels en de omgang ermee.


Verzorging:

Enkele tips om uw kunstnagels in perfecte conditie te houden.

  • Uw nagels zijn geen gereedschap, gebruik ze dus ook niet dusdanig. Werk met de toppen van uw vingers, of met de zijkanten van uw duim en wijsvinger.
  • Probeer uw nagels zo min mogelijk te stoten. Als u ze teveel stoot, dan zijn ze waarschijnlijk te lang voor u. Laat ze dan korter vijlen.
  • Uw kunstnagels mag u nooit knippen! Doet u dit wel dan zullen ze zeer zeker barsten.
  • Trek nooit de kunstnagels van uw eigen nagels af. Uw eigen nagels zullen beschadigen. Laat ze vakkundig verwijderen door uw styliste.
  • Gebruik nagellakremover zonder aceton.
  • Smeer uw nagelriemen in met nagelriemolie. Het houdt de nagelriemen zacht en soepel.
  • Laat om de paar weken uw kunstnagels nabehandelen.

Nail-Art:

Nail-art is iets voor mensen die het gewone te gewoon vinden! Nail-art staat voor kunst op de nagels. Je hebt altijd iets unieks want geen nagel is hetzelfde. Dit komt doordat Nail-art met de hand wordt geschilderd. Dit wordt gedaan met speciale penselen en nagelverf/gel. Nail-art kan worden aangebracht op de kunstnagels maar ook op de eigen nagels. In de salon zijn vele voorbeelden van Nail-art te zien.