Nagelstyling Gellak Manicure

Mooie nagels en verzorgde handen zijn een lust voor het oog.

Door breken, scheuren, nagelbijten of nagels die gewoon niet goed groeien wordt dit doel vaak niet bereikt. Toch liggen mooie nagels en handen binnen ieders handbereik. Prachtige handen en nagels vertellen veel over uzelf en zijn uw visitekaartje.

Het is één van de grootste fabels dat kunstnagels slecht zouden zijn voor uw nagels. Met een goede verzorging zullen uw nagels “juist” de kans krijgen om langer en sterker te worden. Kunstnagels zijn ook uitermate geschikt voor nagelversteviging. De behandeling is hetzelfde maar bij een versteviging wordt geen verlenging aangebracht.


Nagelstyling

Gelnagels(± 2 uur met verlenging)

Deze methode van kunstnagels zetten wordt bij ons in de salon het meest toegepast. Dit omdat gel een flexibel product is en bij vrijwel iedereen goed hecht. Het voordeel is dat wanneer u de nagels stoot met gel, deze mee kunnen bewegen en minder snel breken. Gel wordt uitgehard middels een uv-lamp. Dit houdt in dat de kunstnagels direct op sterkte zijn.

Opvulbehandeling(± 75/90 minuten):

U dient er rekening mee te houden dat uw kunstnagels om de drie à vier weken een nabehandeling nodig hebben. Deze nabehandeling is nodig omdat uw nagels onder uw kunstnagels gewoon doorgroeien. Bij de nagelriemen zal dan een uitgroei te zien zijn, maar ook het breekpunt wat bij plaatsing is aangebracht zal niet meer op de juiste plaats zitten en dit kan leiden tot een breuk van de nagel. Wanneer de behandeling moet plaatsvinden zal grotendeels liggen aan de groeisnelheid van uw nagels en de omgang ermee.


Gellak

Voor wie geen kunstnagels wil maar wel mooi gelakte nagels met eventueel een mooie nailart is er nu GELLAK.

Het principe is hetzelfde als wanneer men nagellak op de nagels doet alleen word met GELLAK elke laag uitgehard in een UV Lamp.
Het resultaat is een natuurlijke nagel met een bijna onslijtbare vervanger van gewone nagellak.

GELLAK is een gel die direct op de natuurlijke nagel geplaatst wordt.

Het grootste voordeel zit in de korte droogtijd, vergeleken met een gewone nagellak. Je kent dat wel: je hebt de perfecte nagel gelakt, zit een minuutje weg te dromen, en dan krab je even in je haar… AARGH!! Er zijn nagellakken die beweren binnen de minuut droog te zijn maar dat is dan toch enkel zo voor de eerste laag, weet ik uit ervaring… Verder is het ook minder dik. Zelfs de fijnst gelegde acryl of gel zal steeds dikker zijn dan een laag gellak. Er zijn nu eenmaal mensen die niet gewend kunnen raken aan opgevulde vingernagels en gek worden als ze het kleingeld niet meer van tafel kunnen nemen… En in tegenstelling tot gewone nagellak blijft deze gel 2/3 weken zitten zonder afbrokkelen, afslijten, verkleuren – wat ervoor zorgt dat je dus niet om de andere dag moet zitten bijwerken. Ben je de gel-kleur beu, kan je er ook perfect overheen lakken met een andere kleur.


Gellak wordt ook toegepast om teennagels van een langdurige kleur te voorzien.(blijft gemiddeld 6-8 weken zitten)


Manicure

Handen zijn altijd in het zicht en dus belangrijk dat onze handen er goed en verzorgd uitzien.

Mooie verzorgde handen zonder dat u met producten zit die bijgewerkt moeten worden. Er zijn verschillende soorten manicure behandelingen.


Tijdens een uitgebreide manicure behandeling worden de handen opgefrist d.m.v. een peeling en voorzien van een masker.
Ook worden de nagels gevijld en de nagelriemen verzorgd en de handen afsluitend ingesmeerd met een verzorgende handcréme.


Als afsluiting van een manicure deluxe worden u handen en onderarmen heerlijk gemasseerd met een verzorgende handcréme.


Alle manicure behandelingen kunnen ook in combinatie met een parafinebad worden aangeboden.

Ook is als extra optie mogelijk om de natuurlijke nagels te polijsten(natuurlijk voorzien van glans)

een manicure mini duurt ongeveer 15 minuten

een manicure standaard duurt ongeveer 30 minuten

een manicure deluxe duurt ongeveer 45 minuten